Νέο iPad Air 6 θα κυκλοφορήσει φέτος σε εκδόσεις 10.9inch 12.9inch

2024-02-09
Αλβέρτης Πάρης alvertiskidsnewsletter@gmail.com


Πέρασε όλο το 2023 με την Apple να μην ανανεώνει την σειρά iPad, οπότε αναμένουμε σύντομα μια ανανέωση του δημοφιλούς tablet. Πριν λίγες ημέρες ο διαδικτυακός ιστότοπος 91Mobiles έφερε στην δημοσιότητα σχέδια που αναφέρουν ότι μοιράστηκαν << οι γνωστές της βιομηχανίας >> σχετικά με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη γενιά του iPad air .Συμφώνα, με τα renders, το νεο iPad Air θα είναι διαθέσιμο και σε 12.9 inch. Καθιστώντας το μεγαλύτερο στη σειρά iPad Air. Η συσκευή θα έχει ένα κουμπί Touch ID στο επάνω μέρος της συσκευής και με γρίλιες ηχείων τόσο στο επάνω μέρος της συσκευής τόσο και στο κάτω μέρος της συσκευής.



Όπως τα προηγούμενα iPad Air, η θύρα USB-C θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Ενώ στο iPad θα υπάρχει ένας διακόπτης για τον έλεγχο της έντασης ήχου.Τα renders επίσης δείχνουν μια μικρή προσαρμογή στην πίσω κάμερα του Air με ένα περίγραμμα γυρω απο το φακό και το LED flash της συσκευής.


Η συσευή δεν αναμένεται να έχει κάποια αναβάθμιση στην οθονη θα διαθέτει LCD οθόνη αρκετά παρόμοια με το τρέχον μοντέλο. Εκεί όμως που θα υπάρξει αναβάθμιση θα είναι το chip του καθώς θα έχει m2 chip της Apple.


Συνοψίζοντας, δεν πρόκειται για έναν τεράστιο επανασχεδιασμό και ίσως κόποις θα το χαρακτήριζε περισσότερο με μια μικρή ανανέωση του τρέχοντος μοντέλου παρά με οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι ένα render και όχι μια πραγματική εικόνα και η Apple δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την συσκευή. 


Όποτε υπάρχει πιθανότητα όλα αυτά να είναι διαφορετικά όταν έρθει το event παρουσίασης της συσκευής στο κοινό.

© 2024 Kidsnewsletter. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε